Guacamole är ett skönt pris

En massa människor har kommit och gett mig komplimanger för min roll i Cyniska Hjärtan i flera dagar nu. Måste bara säga TACK SÅ MYCKET! Blir jätteglad!
Hela gänget tackar för alla positiva kommentarer vi fått, både över msn och via hemsidan. TACK!

Idag var jag i Halmstad med papa, hade fått en tid hos käkspecialisten. Det gick snabbt att komma ner dit, tog inte lång tid att hitta sjukhuset, det tog evigheter att hitta en parkering och mindre tid att hitta rätt ingång.
20 minuter i väntrummet, jag läste tidningen Mama, eller vad den heter. Det satt en massa äldre runt omkring mig och min mjölkmage putade. Bra kombination där.
Satt och pratade med herr specialist på käkar. Han sa ingenting jag inte redan visste om käkar, mina käkar osv.
Han sa att jag behöver en bettskena, det har min tandläkare sagt i flera gånger. Det var förresten hon som skrev en remiss till Halmstad. Han skulle sedan ringa henne och säga åt henne att kalla mig till tandvårdshuset i KBA så dom kunde fixa en.
Så jag åkte 11 mil tur och retur för att få någonting bekräftat för sjuttioelfte gången. Suck.
På hemvägen hade dom förresten stängt av en del av motorvägen så man fick åka en lite större landsväg en bit. Papa och jag hittade en Willys där vi handlade. Jag fick mina Tortillas chips med cheddar och guacamole som jag varit sugen på sedan förra natten. Sedan åt vi mat på The Chef. Dom hade VeggieBurger ! Den var god.

Sedan har det varit dans yada yada. Jag råkade knäcka en stol. Det kändes så lagom bra när man går ner i vikt.

Nu ska jag äta. Stolen kan ta sig i arslet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0